SAKARYA / AKYAZI - TOBB Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu

OKUL MÜDÜRÜ

YUNUS BİRİNCİOĞLU-OKUL MÜDÜRÜ

YUNUS BİRİNCİOĞLU-BAŞÖĞRETMEN-OKUL MÜDÜRÜ

1968 Yılında Sakarya/Akyazı´da doğdu.

EĞİTİM HAYATI

İlkokulun ardından Akyazı´da hafızlık yaptı.Diyanet İşleri Başkanlığı sınavında başarılı olarak pekiyi derece ile hafızlık diploması aldı.

Ardından eğitim hayatına İstanbul´da devam etti.İstanbul/Gaziosmanpaşa İmam-Hatip Ortaokulu ve İstanbul/Sarıyer İmam-Hatip Lisesini bitirdi.Ortaokul ve Lise yıllarında ayrıca klasik islami ilimler tahsili yaptı,fıkıh ilminde ihtisasını bitirdi.

Yüksek öğrenim hayatına başladığı Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden 1993 yılında İslam Hukuku Uzmanı olarak mezun oldu.

Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Temel İslam Bilimleri İslam Hukuku Bilim Dalında yüksek lisans yaptı.İslam Hukukunda Düşünce ve Davranış Özgürlüğü adlı yüksek lisans teziyle mezun oldu.

MESLEK HAYATI

Meslek hayatına 1994 yılında Zonguldak/Kozlu Lisesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak başladı.

Akyazı Ticaret Meslek Lisesinde 1996-2000 Öğretmen, 2000-2002 Müdür Yardımcısı,2002-2004 Müdür Başyardımcısı ve  2004-2010  Okul Müdürü olarak görev yaptı.

Sakarya Cevat Ayhan Fen Lisesinde 2010-2019 yılları arasında Okul Müdürü olarak görev yaptı.

MESLEKİ EĞİTİM

Çoğunluğu Ticaret Meslek Liseleri ve Fen Liseleri mevzuatı,öğrenci işleri,idari işler,eğitim yönetimi ve proje çalışmaları alanında olmak üzere 51 adet kurs,seminer ve çalıştay programına  katıldı.

ÖDÜLLER

Farklı Yıllarda;

4 Adet Teşekkür Belgesi, Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından

1 Adet Takdir Belgesi,Kaymakamlık Tarafından

5 Adet Başarı Belgesi,Kaymakamlık Tarafından

2 Adet Başarı Belgesi, Bakanlık Tarafından

2 Adet Üstün Başarı Belgesi,Kaymakamlık Tarafından

1 Adet Takdir Belgesi,Valilik Tarafından

1 Adet Aylıkla Ödüllendirme,Bakanlık Tarafından

1 Adet Ödül Belgesi,Bakanlık Tarafından

Evli ve üç çocuk babasıdır.

Yayın: 10.11.2017 - Güncelleme: 19.10.2023 15:46 - Görüntülenme: 2316