SAKARYA / AKYAZI - TOBB Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu

Nis

"Minik Eller Büyük Hayaller" etkinliği Halk Eğitim Öğretmenleri ve Kursiyerleri tarafindan okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda düzenlenen programla kutlandı.

Mrt

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Recep Özdemir 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Yıl Dönümü dolayısıyla gerçekleştirilen "Nehrin Çocukları İstiklal'e Ses Veriyor" yarışmasında 3. olan okulumuz öğretmen ve öğrencilerini ziyaret etti. Akyazı Belediyesi tarafından temin edilen ay yıldızlı formaları öğrencilerimize takdim ettiler. Belediye başkanımıza ve ilçe milli eğitim müdürümüze teşekkür ediyoruz.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi programı okulumuz salonunda gerçekleştirildi. Zaferimizi kutlayarak, şehitlerimizi andığımız programda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü okulumuzda törenlerle kutlandı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenlerimizin hazırladığı program ve okul süslemeleriyle Ramazan ayını coşkulu bir şekilde karşıladık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Mesnevi'den Hikayeler"pano çalışması yapıldı. Mesnevi'de ele alınan konular ve Mevlana'nın sözleri de panoda yer aldı.

Bu çalışmayla öğrenciler Mevlana'yı daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Öğretmen ve Yazar Sayın Vildan Külahlı Tanış okulumuza gelerek öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle söyleşi yapmıştır. Yazarımıza ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

İlçemizde düzenlenen Küçükler Erkek Futsal turnuvasında okul takımımız ilçe 1.si olmuştur. Öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

"Nehrin Çocukları İstiklal'e Ses Veriyor" sloganıyla düzenlenen yarışmada okulumuza İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ kazandıran öğrencilerimize belgeleri verildi. Öğrencilerimizi ve öğretmenimizi tekrar tebrik ediyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü yıl dönümü kapsamında " Nehrin Çocukları İstiklal'e Ses Veriyor" sloganıyla düzenlenen yarışmada okulumuz İL ÜÇÜNCÜSÜ olmuştur. Müzik öğretmenimiz Nurcan Sungur Tıraş ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuzda Sivil Savunma Kulübü tarafından öğrencilerimizi bilgilendirmek amaçlı yangın tatbikatı yapıldı.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuz öğrencileri yeteneklerini sergilemeye devam ediyor. Deyim ve atasözleri drama etkinliği ile eğlenceli öğrenme gerçekleştiriyorlar.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 6F sınıfı öğrencilerinden Defne Doğancan ve İdil Oflaz yazdıkları şiirleri paylaşarak, panomuzu şenlendirdi.

Şbt

Tübitak 2204 B Araştırma Projeleri yarışmasına okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden yoğun bir katılım gerçekleşti. Toplam 25 proje ile katıldığımız yarışmanın sonuçlarını heyecanla bekliyoruz.