SAKARYA / AKYAZI - TOBB Hüsamettin Bayraktar Ortaokulu

Ekm

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri tarafından Mevlid Kandiline özel etkinlikler ve pano hazırlanarak okulumuzda kandil programı gerçekleşmiştir. Emeği geçen öğretmen, öğrenci ve idarecilerimize teşekkür ediyoruz.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı 17 Haziran cuma günü sona erdi. Okulumuzda düzenlediğimiz törenle 5,6,7 ve 8. sınıflarda okul başarı sıralamasında ilk 10'a giren ve Görsel Sanatlar dersinde başarı gösteren öğrencilerimiz madalyalarını aldılar. Ardından karne töreni düzenlenerek öğrencilerimiz heyecanla bekledikleri karnelerine kavuştular. Tüm öğrencilerimize, velilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.

Haz

Adapazarı Milli Eğitim Müdürlüğü ve Adapazarı Belediyesi'nin düzenlediği tiyatro festivalinde sergiledikleri oyunla büyük beğeni toplayan  okulumuz öğrencileri festivale katılan okullara Adapazarı Belediyesi tarafından  özel olarak düzenlenen Poyrazlar-Kömürlük parkurundaki doğa yürüyüşü ve piknik organizasyonuna katıldı. Eğlenceli anların yaşandığı etkinliğe katılan öğrencilerimiz güzel anılar biriktirdiler.

May

Matematik Bilim Olimpiyat takımımız Adamat  matematik olimpiyatlarına katıldı.Matematik öğretmenlerimiz Burak Yağmur ve Ali İnce'nin çalıştırdığı öğrencilerimiz 21 Mayıs günü de Tübitak Türkiye matematik bilim olimpiyatında katılacak. Aynı yarışmaya Bilgisayar öğretmenimiz Esra Çayır'ın çalıştırdığı Bilgisayar Olimpiyat takımı da katılacak. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Ülkemizde her mayıs ayının ilk haftası  Trafik ve İlk Yardım Haftası olarak kutlanmaktadır. Bu kapsamda okulumuzda öğrencilerimize bilgilendirici videolar izletilerek, ilk yardım teknikleri uygulamalı olarak gösterildi.

May

Okulumuz "Sakarya İl Millî Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Programı Okul Eğitimi Akreditasyonu 1.Uygulama Döneminde yurt dışı hareketlilik hakkı kazandı.